Ο ευρωπαίος ΠΑΟΚ βάζει την 35η… πινέζα!

Γιώργος Ζαΐρης20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Φινλανδία και στο Ελσίνκι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ConferenceLeague. Ποτέ στο παρελθόν και στην πλούσια ευρωπαϊκή πορεία του ο Δικέφαλος σε όλες τις διοργανώσεις δεν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ομάδα από τη συγκεκριμένη χώρα!

Ο Δικέφαλος του Βορρά πλέον στον χάρτη των ευρωπαϊκών του ταξιδιών βάζει την 35η του… πινέζα αφού θα έχει επισκεφτεί πλέον και την συγκεκριμένη χώρα για πρώτη φορά. Απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, μόνο μια φορά έχει πάει στο Γιβραλτάρ. Του έχουν… ξεφύγει χώρες όπως η Ισλανδία, η Λετονία, ενώ έχει βρεθεί και στο μακρινό Καζακστάν.

Υπάρχουν και χώρες που έχει επισκεφτεί αρκετές φορές για να αντιμετωπίσει διαφορετικές ομάδες. Για παράδειγμα έχει παίξει τουλάχιστον μια φορά με έξι διαφορετικές γαλλικές ομάδες και με ισάριθμες ουκρανικές.

Σε κάθε περίπτωση και μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων άλλη… πινέζα στον ευρωπαϊκό του χάρτη δεν θα βάλει ο ΠΑΟΚ. Η Φινλανδία θα παραμείνει η 35η διαφορετική χώρα που φιλοξένησε ματς του αφού έχει παίξει τόσο στη Γερμανία όσο και στην Σκωτία (για τα άλλα δυο ματς της φάσης των ομίλων). Μακάρι ο Δικέφαλος να προχωρήσει και αν βρει στο δρόμο του ομάδα από χώρα που δεν έχει ξαναεπισκεφτεί η 36η πινέζα είναι έτοιμη να καρφιτσωθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.