Ο «ευρωπαίος» Καμαρά ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ

Κωστής Παναγιώτου25 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι για τη League Phase του Europa League δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, σώζοντας στο φινάλε της αναμέτρησης τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Μαντί Καμαρά να καταγράφει την κορυφαία εμφάνισή του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Αφρικανός μέσος το τελευταίο διάστημα διανύει περίοδο φορμαρίσματος και σε κάθε εμφάνισή του, είτε με τον "δικέφαλο", είτε με τη Γουινέα, δείχνει πως βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. 

  • Το MetroAnalysis σας παρουσιάζει τις επιδόσεις του Μαντί Καμαρά κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και την κομβική συνεισφορά που είχε στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ.

Ο Μαντί ήταν παντού

Ο Καμαρά για τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του "δικεφάλου" πήρε φανέλα βασικού, σημειώνοντας την κορυφαία εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέρα από την ασίστ στο γκολ ισοφάρισης του Μπάμπα, ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου". Σύμφωνα με το SofaScore, ο Καμαρά είχε την υψηλότερη βαθμολόγια από πλευράς ΠΑΟΚ, έχοντας 7.80 στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο μέσος από τη Γουινέα ολοκλήρωσε το παιχνίδι, έχοντας 89 ενέργειες με τη μπάλα, 60/67 πετυχημένες πάσες, 7/10 μακρινές μεταβιβάσεις, δύο πάσες-κλειδιά, ενώ απώλεσε την κατοχή της μπάλας, μόλις ,13 φορές.

Heatmap Καμαρά

Μάλιστα, σημείωσε την κορυφαία επίδοση της αναμέτρησης στις xA (σ.σ. ο δείκτης expected assists μετράει τις πιθανότητες που έχουν οι πάσες, που κατέληξαν σε τελική, να μετουσιωθούν σε γκολ), έχοντας 0.52, ενώ αντίστοιχο αριθμό είχε και ο Χάβελ της Βικτόρια Πλζεν, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην Τούμπα.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καμαρά είχε σημαντική συνεισφορά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, έχοντας τρία κερδισμένα τάκλιν, μια ανάκτηση κατοχής και ενεπλάκη σε 12 μονομαχίες κερδίζοντας τις 6 από αυτές.

Οι αριθμοί του Καμαρά κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν:

Ενέργειες με τη μπάλα

89

Πάσες

60/69 (87%)

Μακρινές μεταβιβάσεις

7/10 (70%)

Πάσες-κλειδιά

2

xA

0.52

Τελικές (εντός εστίας)

3 (1)

Τάκλιν

3

Κερδισμένες μονομαχίες

6/12 (50%)

Ντρίμπλες

2/4 (50%)

Ο 27χρονος μέσος στα τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League έχει την υψηλότερη βαθμολογία, από οποιονδήποτε άλλον παίκτη του «δικεφάλου», έχοντας 7.30 στο σύστημα αξιολόγησης.

Τέλος, ο Καμαρά έχει δύο πρωτιές στη, μέχρι τώρα, ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, καθώς είναι πρώτος σε μακρινές μεταβιβάσεις ανά αγώνα, με 5.7 (77%) και πρώτος στις τελικές ανά αγώνα, με 2.7.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.