Ο Επστάιν είχε ερωτικά βίντεο με τον πρίγκιπα Άντριου, τον Κλίντον και τον Μπράνσον σύμφωνα με έγγραφα

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2024

Eρωτικά βίντεο με «πρωταγωνιστές» τον πρίγκιπα Άντριου, τον Μπιλ Κλίντον και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον φέρεται να είχε τραβήξει ο Τζέφρι Επστάιν, όπως αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα, στην υπόθεση trafficking που σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το Sky News, η Σάρα Ράνζομ, η οποία καταγγέλλει ότι υπήρξε θύμα του Επστάιν, έγραψε για ότι ο Δούκας της Υόρκης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας βιντεοσκοπήθηκαν από τον καταδικασμένο παιδόφιλο.

Εταιρεία που εκπροσωπεί τον δικηγόρο του Επστάιν, Άλαν Ντέρσοβιτς, τόνισε τους ισχυρισμούς της για να καταδείξει ότι η Ράνσομ «στερείται προδήλως αξιοπιστίας».

Η Ράνσομ έδωσε μια δήλωση αντικτύπου θύματος πριν την καταδίκη της Βρετανίδας Ghislaine Maxwell για σεξουαλική εμπορία. Ο Άντριου αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε κάποιο αδίκημα.

Εκ μέρους του Ρίτσαρντ Μπράνσον, εκπρόσωπος της Virgin Group δήλωσε: «Σε μια έκθεση του New Yorker που δημοσιεύτηκε το 2019, η Ράνσομ παραδέχθηκε ότι είχε "εφεύρει" τις κασέτες. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι ισχυρισμοί της Σάρα Ράνζομ είναι ανυπόστατοι και αβάσιμοι».

Οι εκπρόσωποι του Μπιλ Κλίντον δεν προχώρησαν σε κάποιο σχολιασμό μετά από επικοινωνία με το Sky News.

Στο «κάδρο» και ο Τραμπ

Η Ράνσομ ισχυρίζεται επίσης στα αποσπάσματα από e-mail ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε σεξουαλικές σχέσεις με «πολλά κορίτσια».

«Γνωρίζω επίσης ότι αυτή [μια φίλη της κ. Ransome] είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Τραμπ στην έπαυλη του Τζέφρι στη Νέα Υόρκη σε τακτικές περιπτώσεις», έγραψε η Ράνσομ.

Από την πλευρά του, ο δούκας αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή και δεν χρησιμοποιεί πλέον τον τίτλο του μετά τη διαμάχη για τη φιλία του με τον Επστάιν. Ο πρίγκιπας πλήρωσε εκατομμύρια λίρες για να διευθετήσει μια αστική υπόθεση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία τον κατηγόρησε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 17 ετών. Ισχυρίστηκε ότι δεν συνάντησε ποτέ την Τζιούφρε.

Υπόθεση Επστάιν: «Στις ταινίες αναγνωρίζονται τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον»

Υπενθυμίζεται ότι Αμερικανός δικαστής διέταξε να αποκαλυφθούν εκατοντάδες έγγραφα στο πλαίσιο της αστικής αγωγής της Τζιούφρε που είχε προηγουμένως διευθετηθεί εναντίον της Maxwell, η οποία κατατέθηκε το 2015.

Η Ράνσομ έγραψε: «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, οι σεξουαλικές ταινίες βιντεοσκοπήθηκαν στην πραγματικότητα σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση από τον Τζέφρι.

Δόξα τω Θεώ, κατάφερε να πάρει στα χέρια της κάποια πλάνα από τις βιντεοσκοπημένες σεξουαλικές ταινίες, στις οποίες αναγνωρίζονται σαφώς τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της».

«Αρκετά απογοητευτικά ο Έπσταιν δεν φαινόταν σε κανένα από τα πλάνα, αλλά ήταν έξυπνος, έτσι! Μετά από δύο ώρες προσπάθειας να πείσω τη φίλη μου να μιλήσει μαζί μου, κατάφερα τελικά να την πείσω να μου στείλει μερικά από τα βίντεο που κράτησε, εμπλέκοντας και τους τρεις προαναφερθέντες άνδρες», είπε η Ράνσομ.

«Προσωπικά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχω δει, με τα ίδια μου τα μάτια, τα αποδεικτικά στοιχεία αυτών των σεξουαλικών πράξεων, τα οποία παρουσιάζουν ξεκάθαρα τον Μπιλ Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον να έχουν σεξουαλική επαφή με τη φίλη μου», συμπλήρωσε.

«Όταν τελικά η φίλη μου βρήκε το θάρρος να μιλήσει και πήγε στην αστυνομία το 2008 για να καταγγείλει τι είχε συμβεί, δεν έγινε τίποτα και ταπεινώθηκε εντελώς από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο πήγε να καταγγείλει τι είχε συμβεί με τον Έπσταιν, τον Κλίντον, τον Μπράνσον και τον πρίγκιπα Άντριου".

Στη Νέα Υόρκη, τον Ιούνιο του 2022, η Μάξγουελ καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης επειδή βοήθησε τον Επστάιν να κακοποιήσει σεξουαλικά έφηβες, σε ένα «φρικτό σχέδιο», όπως το χαρακτήρισε ο δικαστής, που προκάλεσε «ανυπολόγιστη» ζημιά στα θύματα.

Η Μάξγουελ κρατείται από τον Ιούλιο του 2020, παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων υπεράσπισής της να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση. Η έφεσή της έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί τον Νοέμβριο του επόμενου έτους.

Ο Επστάιν βρέθηκε νεκρός στο κελί του σε ομοσπονδιακή φυλακή στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2019, ενώ ανέμενε τη δίκη του για κατηγορίες περί σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων. Ο θάνατός του κρίθηκε ως αυτοκτονία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.