Ο Εμπαμπέ σχεδιάζει να αγοράσει σύλλογο

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Ο Κίλιαν Εμπαμπέ και η οικογένειά του βρίσκονται σε «προχωρημένες συνομιλίες» σχετικά με την πιθανή εξαγορά ενός συλλόγου στον οποίο παραλίγο να ενταχθεί το 2013, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία.

Ο 25χρονος επιθετικός θα παρουσιαστεί ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη 16 Ιουλίου, αφού επιβεβαιώθηκε η μετακίνησή του στα Λος Μπλάνκος τον περασμένο μήνα.

Εξωγηπεδικά  ο Γάλλος σούπερ σταρ και η οικογένειά του εργάζονται σε μια συμφωνία για να επενδύσουν στην ομάδα της   Ligue 2 Καέν, σύμφωνα με το French out Ouest-France .

Η Καέν βρίσκεται επί του παρόντος σε επιφυλακή για νέους επενδυτές αφού η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Oaktree Capital Management ενημέρωσε τον μέτοχο μειοψηφίας του συλλόγου ότι θα αποχωρούσε από την ιδιοκτησία του συλλόγου. Η οικογενειακή επιχείρηση του Εμπαμπέ, στην οποία εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό η μητέρα του, Φαϊζά Λάμαρη ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό μερίδιο της Καέν.

Μάλιστα, οι συνομιλίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ. Ο Κίλιαν ήταν στα πρόθυρα να ενταχθεί στην Καέν το 2013, αλλά η συμφωνία χάλασε όταν ο σύλλογος υποβιβάστηκε από τη Ligue 1 και μεταγράφηκε στην Μονακό.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Μανδαρής

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.