Ο εκατομμυριούχος Τζίμι Μπάτλερ...διαμαρτύρεται για την τιμή της βενζίνης (vid)

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Τζίμι Μπάτλερ πήγε σε βενζινάδικο για να γεμίσει με καύσιμα το όχημα του και εξέφρασε τα παράπονά του για την τιμή της βενζίνης την ιδια στιγμή που αμείβεται με πανω απο 40 εκατομμύρια δολάρια την ιδια χρονια. 

Ο Μπάτλερ ο οποίος θα αμειφθεί απο τους Μαιμι Χιτ με 146,6 δολάρια για τα επόμενα τρία χρονια εκ των οποίων τα 45.2 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2023/24, φαίνεται να μην θέλει να βάλει βενζίνης γιατί εχει αυξηθεί πολύ .Σύμφωνα με τον μετρητή, φαίνεται να βάζει περίπου 20 γαλόνια, δηλαδή κοντά στα 75 λίτρα και καλείται να πληρώσει 145,28 δολάρια και ξεσπά για την τιμή.

Σε βίντεο που έγινε viral, ο 34χρονος φόργουορντ εμφανίζεται σε βενζινάδικο του Μαϊάμι να γεμίζει το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του (σ.σ. δεν δείχνει τί τύπος οχήματος είναι, αν και έχει μεγάλη… συλλογή κι ανάμεσά τους μια Bugatti Chiron την οποία φέρεται να οδηγούσε την ώρα που τράβηξε το βίντεο).

"Αυτό είναι ληστεία. Φίλε, θα προσπαθήσω να επιστρέψω λίγη από αυτή τη βενζίνη. Ουάου… Ε, πιστεύεις ότι αν πάω μέσα και τους πως έβαλα την λάθος βενζίνη στο αυτοκίνητό μου, θα μου επιστρέψουν τα χρήματα; "ανέφερε στο βίντεο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.