Ο Διούδης στην Γκαζιαντέπ, αναζητεί λύση για να έρθει στον Αρη!

Βασίλης Μάστορας12 Ιουλίου 2024

Η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στον Αρη γίνεται ακόμη δυσκολότερη, λόγω ενός προσυμφώνου που είχε υπογράψει ο κίπερ της Ζαγκλέμπιε με την Τουρκική Γκαζιαντέπ, όπως αποκάλυψε στο metropolis 95,5 o Βασίλης Μάστορας.

Ο Διούδης έχει στα χέρια του υπογεγραμμένο συμβόλαιο της ΠΑΕ Αρης, διάρκειας τριών χρόνων, και εκείνο που απέμενε ήταν να βρει λύση στη ρήτρα των 400.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει στην πολωνική ομάδα. Τελικώς το πρόβλημα αυτό ξεπεράστηκε, μετά από διαπραγμάτευση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τη Ζαγκλέμπιε, αλλά προέκυψε νέο. 

Αυτή τη στιγμή ο Διούδης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής την τουρκικής Γκαζιαντέπ, με την οποία είχε έρθει σε συμφωνία πριν ανοίξει ο κύκλος συζητήσεων με τον Αρη. Οι Τούρκοι διαβάζοντας τα ρεπορτάζ για τις προχωρημένες συζητήσεις του Διούδη με τους «κίτρινους», ενεργοποίησαν το προσύμφωνο που είχε υπογράψει ο κίπερ μαζί τους με συγκεκριμένους όρους. Μάλιστα του διεμήνυσαν ότι αν μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, χωρίς τη συναίνεση τους, θα τον καταγγείλουν στις υπερεθνικές ομοσπονδίες.

Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τον Διούδη, να πάει στην Τουρκία με την ελπίδα να συζητήσει με τους ανθρώπους της Γκαζιαντέπ, τις προϋποθέσεις ακύρωσης του προσυμφώνου, ώστε να μπορέσει να μεταγραφεί στον Αρη, που είναι και η επιθυμία του. Το θέμα σε κάθε περίπτωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο (13/7).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.