Ο Δημήτρης­ Αλωπούδης­ στον­ Ηρακλή­ Θερμαϊκού

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Νέα μεταγραφική κίνηση για τον Ηρακλή Θερμαϊκού αποτελεί ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Αλωπούδης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΟ Χανιώτης στη Γ’ Εθνική. Πρόκειται για έναν μέσο με υψηλή τεχνική κατάρτιση, που αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη λύση για την ομάδα.

Προηγούμενες ομάδες του ήταν ΠΑΟΚ FC, Ηρακλής FC, UE Sant Andreu, Α.Σ. Άρης Παλαιοχωρίου, Δόξα Θεολόγου Θάσου, Α.Ο. Τηλυκράτης Λευκάδας, Α.Π.Ο. Θερμαϊκός Θέρμης.

Η διοίκηση του Ηρακλή Θερμαϊκού καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του αυτό ξεκίνημα στο δυναμικό της ομάδας.

Με δήλωση του ο Δημήτρης Αλωπούδης επισήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ηρακλή Θερμαϊκού. Ελπίζω η νέα σεζόν να φέρει επιτυχίες στην ομάδα. Ο στόχος της ομάδας είναι μόνο η άνοδος, κάτι το οποίο είναι σημαντικό, αλλά και ταυτόχρονα απαιτητικό. Γνωρίζω από πρωταθλητισμό και γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα στην συγκεκριμένη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους προπονητές μου και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου”!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.