Ο «διαστημικός» Αντετοκούνμπο νίκησε τον Ντόντσιτς μετρώντας 48 πόντους! (vid)

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “πήρε από το χέρι” τους Μπακς και τους οδήγησε σε μία μεγάλη νίκη με 129-117 κόντρα στους Μάβερικς.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής στην τιτανομαχία με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Σαν να είναι από άλλο πλανήτη ο «Greek Freak» σημείωσε 48 πόντους, έχοντας ακόμη 6 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Στην αντίπερα όχθη ο Λούκα Ντόντσιτς, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 40 πόντους, 9 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 42 λεπτά συμμετοχής, σε μια τρομερή μονομαχία των δύο Βαλκάνιων σούπερ σταρ.

Οι Μάβερικς μπήκαν πολύ καλύτερα στην πρώτη περίοδο και κατάφερα να αποκτήσουν ένα προβάδισμα 24 πόντων (44-20), Αλλά μετά οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντάμιαν Λίλαρντ “άναψαν τις μηχανές”.

Οι δύο εμβληματικοί παίκτες των «ελαφιών», άρχισαν να συνδέονται με το καλάθι και με επί μέρους 21-40 στη δεύτερη περίοδο και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, μειώνοντας μόλις στους πέντε πόντους (65-60).

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι Μπακς μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και κατάφεραν να ολοκληρώσουν το τρίτο δωδεκάλεπτο με 92-93. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούμπο και οι συμπαίκτες του ανέβασαν κι άλλο τον ρυθμό τους και έτσι κατάφεραν να πάρουν το μεγάλο διπλό.

Επίσης εξαιρετική απόδοση είκαι και ο Ντάμιαν Λίλαρντ, των Μπακς, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 ασίστ, συνθέτοντας ένα τρομερό δίδυμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα δωδεκάλεπτα: 44-20, 65-60, 92-93, 117-129

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.