Ο Giannis των ΗΠΑ: Παίζει μπάλα και τον μπερδεύουν με τον Κωνσταντέλια

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2024

Προσοχή, τον λένε Γιάννη Βαρουξάκη, και όχι Βαρουφάκη. Είναι 32 ετών και έχει παίξει ποδόσφαιρο στα Χανιά, στον Πανσερραϊκό, στον Κισσαμικό, στον Χαραυγιακό, αλλά και στις ομάδες Ίστμπορν, Μπίσοπ Στριτ, Γουέστον.

Σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα του Ιδομενέα Γαλατά. Επίσης, σύμφωνα με το site ScreenRant και τη Miami Herald, αποτέλεσε τον μεγάλο έρωτα για τη Σαντέλ Έβερετ, ένα μοντέλο από την Τζόρτζια, η οποία πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό ριάλιτι 90 Day: The Single Life.

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι η Σαντέλ, αφού χώρισε με τον Πέδρο Χιμένεθ (την εκμεταλλευόταν για να κερδίσει βίζα και να παραμείνει στις ΗΠΑ), πήγε διακοπές στην Ελλάδα για να πνίξει τον καημό της, μαζί με τις κολλητές της, και εκεί γνώρισε τον Γιάννη. Και κάπου εκεί άρχισαν να τσουρουφλίζουν της καρδιάς τα εγκαύματα.

A, επίσης οι δύο τους γνωρίστηκαν δοκιμάζοντας σαλιγκάρια.

Ο Γιάννης φίλησε τη Σαντέλ, και σε συζητήσεις που είχαν για την κοινή ζωή τους (ναι, έφτασαν ως εκεί), της είπε ότι θα ήταν ανοικτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στις ΗΠΑ, αν εκείνη του το ζητούσε.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης ρώτησε τη Σαντέλ αν εκείνη θα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να ζήσει στην Κρήτη μαζί του. Όταν η Σαντέλ του ζήτησε να της δώσει έναν λόγο για να το κάνει αυτό, εκείνος, ως μύστης του ρομαντισμού, τη φίλησε.

Τελικά, τι θα κάνει η Σαντέλ; Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Γιάννη Αντετοκούνμπο πρόσεχε, η φήμη σου κινδυνεύει. Γιάννη Κωνσταντέλια, πρόσεχε κι εσύ, ήδη σε μπερδεύουν στο Reddit με τον Γιάννη Βαρουξάκη.


Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.