Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναλαμβάνει όλο το Prime Time του ΣΚΑΙ

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναλαμβάνει όλο το Prime Time του ΣΚΑΪ, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση κορυφής με την Ατζούν Μίντια στην Κωνσταντινούπολη.

Τι πρόκειται να ισχύσει με τα projects που έχουν ήδη ξεκινήσει και προβάλλονται στο τηλεοπτικό κοινό;

Exathlon, The Voice και Tempting Fortune εντάσσει στο δυναμικό του ο ΣΚΑΪ την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του OPEN, η prime time του ΣΚΑΪ περνά ολοκληρωτικά στον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Τα projects που έχουν ήδη ξεκινήσει είναι το «Exatlon» και το «Tempting Fortune». Για το πρώτο, ένα project περιορισμένης χρονικής διάρκειας με εντυπωσιακό θέαμα, αναζητούνται επαγγελματίες αθλητές και όλα δείχνουν πως θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός.

Το «Tempting Fortune» είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι μέσα σε 18 ημέρες έρχονται αντιμέτωποι με δοκιμασίες και «πειρασμούς». Πρόκειται επίσης για project μικρής διάρκειας και για την παρουσίαση συζητιέται το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου (που ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του «Standing Still»).

Το «Survivor» θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα ή μετά από τις γιορτές, όπως και το «Power of love», το πιθανότερο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Στον ΣΚΑΪ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «The Voice» με σημαντικές αλλαγές, με τα γυρίσματα να γίνονται στην Κωνσταντινούπολη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να λείπει από την επιτροπή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.