Ο Ατρόμητος σε ένα ημίχρονο έκανε τη... δουλειά και πήρε το τρίποντο

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ατρόμητος πέτυχε τη νίκη με 4-2 απέναντι στη Λαμία , με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον απόλυτο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο και να δείχνουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αξιόμαχοι στο πρώτο ημίχρονο βάζοντας δύσκολα στο σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο πρώην της Λαμίας, Καρλίτος, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ ωστόσο δεν πανηγύρισε το γκολ του, πριν ισοφαρίσει στο 39΄ο Ραντόνια και στείλει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, για δεύτερη φορά σκόραρε στα πρώτα πέντε λεπτά και με τον Μπακού βρήκε το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα μετά από ασίστ του Ουάρντα, ενώ 70΄ο Φαν Βέερτ χρίστηκε σκόρερ έπειτα από ασίστ του σκόρερ του 2-1, ενώ το τέταρτο γκολ για τους Περιστεριώτες το πέτυχε ο Αθανασίου, πάλι με ασίστ του Αιγύπτιου , πριν από το αυτογκόλ του Χουτεσιώτη 88΄που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουέντραογκο, Τσιγγάρας, Μπακού, Γιουμπιτάνα, Ουάρντα, Καρλίτος

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Σάντμπεργκ, Κορνέζος, Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο, Μέκιτς, Βλαχομήτρος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.