Ο Ατρόμητος με μεγάλη νίκη «γκρέμισε» τον Παναθηναϊκό από την κορυφή

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2023

Μπορεί ο Ατρόμητος να είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό και να έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν έμεινε πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Ιωαννίδη, ωστόσο, δεν τα παράτησε και έφτασε στην ανατροπή και στη μεγάλη νίκη με 3-2.

Στο 38' ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, καθώς ο Γκονζάλεθ στο 45+2 ισοφάρισε με προβολή μετά από τραγική εκτίμηση του Μπρινιόλι.

Ο Ατρόμητος πήρε αυτοπεποίθηση από το 1-1 και μπήκε με ορμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βέργος με κεφαλιά στο 50' πέτυχε το 2-1 και ο Ρομπάιγ στο 64' με σκαφτό πλασέ, έπειτα από νέο λάθος του Μπρινιόλι, έγραψε το 3-1. Οι πράσινοι, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν σε 3-2 με νέο πέναλτι του Ιωαννίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (90+4’ Ιμερέκοφ), Κουντέ, Καμαρά (87’ Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (87’ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (68’ Αράο), Χουάνκαρ (88’ Κλέινχεσλερ), Μπερνάρ, Πέρεθ, Βιλένα, Παλάσιος (68’ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.