Ο άθλος ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, υπέταξε τον Παναθηναϊκό και πέταξε στα...αστέρια

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Μαΐου 2024

Το έπος του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε! Ο Δικέφαλος έκανε για δεύτερη φορά μπρέικ μέσα στην Αθήνα και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση που τον οδηγεί στο LEN Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το θαύμα της, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό, έκανε το 2-1 στη σειρά του μικρού τελικού και κατέκτησε την τρίτη θέση και παράλληλα τσέκαρε το εισιτήριο για το LEN Champions League της νέας χρονιάς!

Τεράστια επιτυχία για το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου που κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να γράψει ιστορία και να αφήσει σύξυλους τους ''πράσινους''.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-4, 4-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 2, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης. 

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης Ι. 3, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Μπίμπλιας, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.