O αθλητικός διευθυντής της Μπόρατς προαναγγέλλει παγίδες στον ΠΑΟΚ!

Κώστας Πετρωτός21 Ιουλίου 2024

Μπορεί η Μπόρατς να βάλει σοβαρά εμπόδια στον δρόμο του ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν το βοσνιακό ποδόσφαιρο και την ομάδα της Μπάνια Λούκα και κυρίως σύμφωνα με αυτούς που ξέρουν και από ΠΑΟΚ, μόνο αν αυτοκτονήσει θα έχει πρόβλημα ο Δικέφαλος.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Βοσνίας, Ολιβερ Γιάντριτς, έχει άλλη άποψη ή τουλάχιστον εκτιμά ότι η ομάδα του δεν θα πέσει αμαχητί. Χθες, ο Γιάντριτς έδωσε συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος, κυρίως, στα μεταγραφικά που ακόμη είναι ανοιχτά για την ομάδα της Βοσνίας, δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. 

«Προετοιμαζόμαστε αρκετά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει κίνητρο να δείξει τον καλύτερο εαυτό της και προσωπικά ανυπομονώ για το δεύτερο παιχνίδι στην Μπάνια Λούκα», είπε εξηγώντας το γιατί: 

«Η πόλη μας, οι οπαδοί μας περιμένουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Αξίζαμε έναν αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Εχουμε διανύσει μακρύ δρόμο. Όταν σκέφτομαι τη Ρίο Αβε, την Κλουζ και την Αούστρια (ομάδες που η Μπόρατς έχει αντιμετωπίσει σε προκριματικά), όλα αυτό καταλήγει σε αυτό που εισπράξαμε στο Ελμπασάν (σ.σ. την πρόκριση επί της Εγκνάτια στην Αλβανία). 

Τα επερχόμενα δύο ματς είναι η ανταμοιβή μας για ό,τι έχουμε κάνει, αλλά από την άλλη πλευρά, έχουμε μία μεγάλη υποχρέωση, να προσφέρουμε δύο αξέχαστα παιχνίδια κόντρα σε έναν περίφημο αντίπαλο».

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν η προσπάθειά μας θα είναι αρκετή για ένα νέο θαύμα, αλλά αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι πώς δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.