Φενέρμπαχτσε κατά Αταμάν για το «3-1» - «Κόβει» τους διεθνείς της

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Ξανά επίκεντρο της διεθνούς προσοχής έγινε ο Εργκίν Αταμάν, λίγες μέρες μετά τα όσα δήλωσε για το πανό φίλων του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Ο ιδιόρρυθμος Τούρκος προπονητής, αυτή τη φορά θέλησε να πικάρει τη Φενέρμπαχτσέ, κάνοντας τη χειρονομία του «3-1», για την οποία, τελικά, απολογήθηκε μέσω Instagram, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατευνάσει τις αντιδράσεις της τουρκικής ομάδας. Η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στους παίκτες της να αγωνιστούν ξανά στην Εθνική, όσο ο Αταμάν είναι ομοσπονδιακός προπονητής!

Με τη χαρακτηριστική κίνηση των δαχτύλων του, ο Αταμάν έδειξε την υποστήριξή του στη Γαλατασαράι, την οποία οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν στο «Σινάν Ερντέμ», της οποίας επικράτησε με σκορ 56-85.

Ωστόσο, τα συναισθήματα του Τούρκου προπονητή για τη Γαλατασαράι είναι γνωστά με τον ίδιο να έχει κάτσει και στον πάγκο της ομάδας από το 2012 έως το 2017. Ο Αταμάν είναι... οπαδός της Γαλατά, οπότε δεν δίστασε να το εκφράσει και δημόσια.

Η χειρονομία του όμως σχολιάστηκε έντονα, γι' αυτό και απολογήθηκε, γράφοντας: «Χθες το βράδυ, μετά τον φιλικό αγώνα με τη Γαλατασαράι, ανταποκρινόμενος στο ενδιαφέρον των φιλάθλων, πρώτα έκανα την κλασική γροθιά και μετά έκανα την κίνηση «3-1», η οποία αποτυπώθηκε και στο τον Τύπο. Όταν έκανα αυτή την ενέργεια, δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω καμία κοινότητα.

Είμαι ένας προπονητής που εκφράζω τον σεβασμό μου για την κοινότητα της Φενερμπαχτσέ με κάθε ευκαιρία, αλλά υπογραμμίζει ότι είμαι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της στο γήπεδο. Έχω επίγνωση της δυσφορίας που προκάλεσε η χθεσινή μου δράση στην κοινότητα της Φενερμπαχτσέ. Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου θλίψη για την αντίληψη που δημιουργήθηκε με τρόπο που δεν ήθελα.

Ζητώ συγγνώμη από ολόκληρη την κοινότητα της Φενερμπαχτσέ που προσέβαλα λόγω του συμβάντος
».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.