Ο Άρης θέλει να αποφύγει την παγίδα της πρεμιέρας

Metrosport Team06 Ιουνίου 2020

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Super League. Μετά από 97 ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα πατήσουν ξανά στο χορτάρι και μας υπόσχονται όμορφες στιγμές. Την αυλαία των πλέι οφ του πρωταθλήματος θα ανοίξει το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης εξασφάλισε επάξια τη θέση του στην πρώτη εξάδα και θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν να μπουν με το δεξί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο ΟΦΗ κέρδισε την είσοδο του στα πλέι οφ στο τελευταίο παιχνίδι, όταν και κέρδισε τη Λαμία. Οι Κρητικοί είναι ένα οργανωμένο σύνολο και ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο. Έκαναν έναν άσχημο δεύτερο γύρο αφού μέτρησαν τρεις νίκες σε 12 παιχνίδια αλλά κερδίζοντας Ατρόμητο και Λαμία στο φινάλε τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα.

Στόχος του Άρη είναι να κερδίσει τους Κρητικούς και να επιστρέψει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα αφού τώρα είναι ισόβαθμοι με 34 βαθμούς. Ο Μίκαελ Ένινγκ έκρυβε εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής καθώς έθεσε εκτός τον Νικολάς Ντιγκινί ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ντουάρτε. Ένα μήνυμα του Γερμανού τεχνικού προς τον Ολλανδό άσο ότι τον υπολογίζει.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρη, Ροζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήση, Φετφατζίδη, Μπακούτση και Μπαγκαλιάνη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο της Αρκαδίας. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζκύνθου) και τέταρτος ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και βοηθός του ο Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

H ΠΑΕ Άρης έστειλε μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος: «Το ποδόσφαιρο επιστρέφει, η ομάδα μας επιστρέφει. Πρεμιέρα Play Off, ώρα... νίκης».

Ακόμη ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα (6/6). Πανιώνιος και ΝΠΣ Βόλος θα βρεθούν αντιμέτωποι (19.15) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του πρωταθλήματος. 

Το παιχνίδι της Ξάνθης και του Ατρομήτου αναβλήθηκε λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη της Ξάνθης και τη μη ολοκλήρωση των εργαστηριακών ελέγχων.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

play out 1η αγωνιστική 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (19.15)

play off, 1η αγωνιστική 

ΆΡΗΣ - ΟΦΗ (21.30)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.