Ο Άρης τελειώνει και με τον Φατόρε

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουνίου 2023

Ο Βαλεντίνο Φατόρε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, χθες υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό κομμάτι με την υπογραφή συμβολαίου. Οι «κίτρινοι» δεν διευκρίνισαν τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας, πληροφορίες αναφέρουν για σύμβαση διάρκειας τριών ετών.

Ο Αργεντίνος δεξιός μπακ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και φυσικά θα ενσωματωθεί στο πλάνο της ομάδας με την επιστροφή της αποστολής από το Ισραήλ. Χθες, ισπανικά media έγραψαν αρκετά πράγματα για την απόφαση του 21χρονου ποδοσφαιριστή τονίζοντας ότι αποτέλεσε έκπληξη η αποχώρησή του αό τη Σεβίλλη. Μόλις τελειώσει και τυπικά το θέμα του Φατόρε, θα τεθεί επί τάπητος το αντίστοιχο του Σαλέμ Εμπακατά για τον οποίον φημολογείται ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της κεντρικής Ευρώπης.

Σε περίπτωση πώλησης του Κογκολέζου, ο Αρης προφανώς δεν θα βγει στην αγορά για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα, αλλά ήδη βρίσκεται γι’ αριστερό. Οι πληροφορίες που έχει σημειώσει από καιρό η «Μ» έκαναν λόγο για μπακ από την Ισπανία τόσο για τη δεξιά όσο και για την αριστερή πλευρά. Απαραίτητη προϋπόθεση για τον δεύτερο είναι να αποδεσμευτεί η ομάδα από το βαρύ συμβόλαιο του Μάρβιν Πίρσμαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.