Ο Άρης μπαίνει πρώτος σε ρυθμούς νέας σεζόν - Οι σίγουροι απόντες

Γιώργος Στράντζαλης12 Ιουνίου 2023

Ο Αρης αρχίζει πρώτος από κάθε άλλη ελληνική ομάδα τη σεζόν, καθώς από σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς της επόμενης αγωνιστικής σεζόν με την έναρξη των εργομετρικών/ιατρικών εξετάσεων και με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στο Νέο Ρύσιο.


Μάλιστα, σε λιγότερο από 10 ημέρες η ομάδα θα ταξιδέψει για το Ισραήλ όπου θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα, με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει εχθές το πλήρες πρόγραμμα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και εκτός απρόοπτου μέσα στην εβδομάδα θα γνωστοποιηθεί και εκείνο στη Βουλγαρία, όπου θα διεξαχθεί το κύριο στάδιο.

Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν -κατά γκρουπ- από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Απόντες στο ξεκίνημα της σεζόν θα είναι οι διεθνείς Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία) και Νικολά Ενκουλού (Καμερούν), ενώ στους Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάτζιο και Αντρέ Γκρέι έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω του γάμου τους.

Το να υπάρχει νέο πρόσωπο μέχρι την πρώτη προπόνηση, ήτοι μέχρι την Πέμπτη, θεωρείται πλέον εξαιρετικά δύσκολο καθώς ακόμη οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνίες με τους μεταγραφικούς στόχους και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο, υπάρχει μία βεβαιότητα στην ομάδα πως μέσα στα επόμενα 24ώρα θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις συμφωνιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνίες με αριστερό μπακ και επιθετικό, αλλά γίνονται προσπάθειες για ακόμη δύο κινήσεις με αμυντικό χαφ και ακραίο επιθετικό να είναι σε πρώτο πλάνο.

Τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ θα καλυφθούν, τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με κάποιους ποδοσφαιριστές από την Κ19, οι οποίοι θα κληθούν να συμμετέχουν με την πρώτη ομάδα, το ρόστερ της οποίας αριθμεί περί τους 20 παίκτες με ενεργά συμβόλαια για την επόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα καθώς οι συζητήσεις είτε είναι σε εξέλιξη, είτε με κάποιους ακόμη δεν έχουν αρχίσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.