Ο Άρης κλειδώνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Γιώργος Στράντζαλης30 Ιανουαρίου 2024

Εχοντας την ασφάλεια του 3-0 από τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Αρης παίζει σήμερα (19:00, Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cormote Sport 1) το δεύτερο 90άλεπτο με την ομάδα της Μαγνησίας και κλειδώνει την παρουσία του στα ημιτελικά, περιμένοντας ουσιαστικά να μάθει αύριο τον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός-ΟΦΗ.

Το βασικό ζητούμενο για τον Ακη Μάντζιο, που είναι κι αυτό που θα καθορίσει τις επιλογές του, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του καθώς οι περισσότεροι είναι επιβαρυμένοι από τα οκτώ παιχνίδια σε διάστημα 25 ημερών που έχουν δώσει από τις αρχές Ιανουαρίου οι Κιτρινόμαυροι. Την αποστολή δεν ακολούθησαν παίκτες όπως οι Φαμπιάνο (διάταση προσαγωγών), Ρόουζ (ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Κουέστα, Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ κι έτσι το σενάριο των αλλαγών στο αρχικό σχήμα μοιάζει αναπόφευκτο.

Στην άμυνα, το ερωτηματικό αφορά στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γιακούμπ Μπράμπετς με τον Γιώργο Δεληζήση να έχει προβάδισμα αντί του Βέλεθ, ο οποίος όμως εκτός του ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος έχει και κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και πολύ δύσκολα ο Μάντζιος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Μία επιλογή για το κέντρο της άμυνας θα μπορούσε να είναι και ο Βαλεντίνο Φατόρε, όμως προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας και στο αντίστοιχο αριστερό θα παίξει ο Φεράρι. Στο σενάριο παρουσίας του Φατόρε δίπλα στον Μπράμπετς, τότε ο Μοντόγια θα παίξει στη δεξιά πλευρά.

Στη μεσαία γραμμή, ανάσες θα πάρει ο επιβαρυμένος Βλάντιμιρ Νταρίντα και το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί το δίδυμο Βερστρατε-Τζούρασεκ, αν και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ντουκουρέ. Το πλάνο ήταν να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ζαν Ζουλ, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε ξανά εκτός αποστολής. Ο Λορέν Μορόν θα καθίσει στον πάγκο και ο Σαμόρα θα κρατηθεί στην κορυφή, ενώ τις δύο θέσεις στις πλευρές της επίθεσης διεκδικούν οι Μένέντες, Παναγίδης, Σαβέριο.

Ο Σουλεϊμάνοφ δεν ακολούθησε την αποστολή στον Βόλο, προκειμένου να πάρει ανάσες από τα διαδοχικά παιχνιδια και μένει να φανεί ποιος εκ των Φετφατζίδη ή Μανου Γκαρθία θα παίξει πίσω από τον φορ, με τον Ισπανό στον πρώτο αγώνα με τη Νίκη Βόλου να κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα του Αρη για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Το πιθανότερο είναι ο Μάντζιος να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους δύο ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα και Κάρλσον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.