Ο Άρης για το πρώτο τρίποντο στις Σέρρες - Τα πλάνα 11άδας του Μάντζιου

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Το πρόγραμμα έφερε έτσι τα πράγματα για τον Άρη ώστε να μπει στο Πρωτάθλημα με δύο, δύσκολες, εκτός έδρας αποστολές. Έφερε εις πέρας την πρώτη στο Περιστέρι με την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο και σήμερα (20:00 - Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) φιλοδοξεί όχι απλά να κάνει το ίδιο αλλά να φτάσει και στην πρώτη νίκη του στη σεζόν απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, με βάση τόσο την εικόνα του αντιπάλου τους στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όσο και το γεγονός ότι αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του και στο γήπεδο των Σερρών έκανε πολλές ζημιές στην περασμένη σεζόν. Ο Άκης Μάντζιος έστειλε το μήνυμα προς τους παίκτες του ότι ο στόχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι έχει περισσότερες επιλογές σε σύγκριση με το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Ο Πιόνε Σίστο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή όπως και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που εξέτισε την τιμωρία του. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», δεν υπολογίζει ουσιαστικά μόνο στον Ζουλ και στον Σουλεϊμάνοφ, με τον Καμερουνέζο να εκτίει σήμερα τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστικής της τιμωρίας του.

Ως προς την αρχική 11άδα, ο Άκης Μάντζιος δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ούγκο Μάγιο και Φρίντεκ στα άκρα της άμυνας ενώ στο κέντρο της θα είναι Μπράμπετς και Βέλεθ. Μοντσου, Μοντόγια και Μανού Γκαρθία θα είναι στο κέντρο με τον Σιφουέντες να φαντάζει ως μία πιθανή διαφοροποίηση στην 11άδα. Σαβέριο και Φετφατζίδης θα βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή της ο Λορέν Μορόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την υποστήριξη περισσότερων από 1.500 φίλων τους που θα βρίσκονται στις θύρες 1 και 7 του γηπέδου των Σερρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.