Ο Άρης για την πρώτη νίκη της σεζόν στην Πάτρα

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2023

Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα στην εκκίνηση της σεζόν συνεχίζεται για τον Άρη που θα ψάξει την πρώτη νίκη του στην Πάτρα, αύριο (14/10, 17:00) απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Γιάννης Καστρίτης υπολογίζεται για πρώτη φορά στον Νίκο Περσίδη όμως θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια του χωρίς τον Μπλούμπεργκς που τραυματίστηκε στο ματς με τη Λιετκαμπέλις. Η αποστολή αναχωρεί το μεσημέρι για την Πάτρα και την απαρτίζουν οι εξής αθλητές: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στο προπονητικό επιτελείο του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα, όπου θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εμείς πρέπει αρχικά να διαχειριστούμε την κόπωση από τα συνεχόμενα ταξίδια, ώστε να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Τα προβλήματα τραυματισμών δε μας έχουν αφήσει από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν και πάλι τα πάντα για να καλύψουν το κενό που υπάρχει, ειδικά στις θέσεις των ψηλών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.