Ο Άρης για την έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Κλουζ

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2023

Μία ακόμη ευρωπαϊκή αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας σήμερα (1/11, 20:00) ο Άρης υποδεχόμενος την Κλουζ για το Eurocup. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που καταρχήν πιστοποιείται από τις πέντε συνεχόμενες νίκες τις οποίες μετρούν.

Αυτό που όμως κάνει τον Γιάννη Καστρίτη να αισιοδοξεί ακόμη περισσότερο, είναι το γεγονός ότι οι παίκτες του έχουν ήδη μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού που θέλει να κάνει η ομάδα του κι αυτό ξεκάθαρα βασίζεται στο πρώτο μισό του γηπέδου, στην άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης για να φτάσει σε αυτό το 5/5 των τελευταίων αγώνων του, δέχτηκε κατά σειρά 70 από τον Απόλλωνα, 61 από την Καρδίτσα και 64 από την ΑΕΚ ενώ ενδιάμεσα για το Eurocup δέχτηκε 66 από την Τουρκ Τέλεκομ και 63 από τη Σλασκ Βρότσλαβ.

Από αυτό το στοιχείο θα αρχίσει και σήμερα απέναντι στην αξιόλογη ρουμανική ομάδα που μπήκε στο Eurocup με 3-1 ενώ έχει κάνει το 5/5 στο Πρωτάθλημα της. Αγωνιστικά ο προπονητής του Άρη, εκτός του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, δεν υπολογίζει στον Διαμαντή Σλαφτσάκη που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.