Ο Άρης έβαλε (σε) πρόβλημα την Ντινάμο

Metrosport Team12 Αυγούστου 2023

Στο υποθετικό σενάριο της αξιοποίησης του 50% των σπουδαίων ευκαιριών που χάθηκαν, ο Αρης δεν θα είχε εξασφαλίσει απλά σκορ πρόκρισης αλλά το κλίμα εσωστρέφειας στο οποίο έχει βυθιστεί η Ντινάμο Κιέβου (προφανώς) θα ήταν εντονότερο καθώς ήδη αγγίζει και τον μέχρι πρότινος ακλόνητο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του δέχονται έντονη κριτική από παλαίμαχους παίκτες αλλά και τους οπαδούς της Ντινάμο για την αγωνιστική παρουσία τους στο «Κλ. Βικελίδης». «Είναι ενοχλητικό και απογοητευτικό αυτό που παρουσίασε η ομάδα», ανέφεραν αρκετοί οι οποίοι μάλιστα αναρωτήθηκαν και για τους λόγους μη χρησιμοποίησης του Βάνατ τονίζοντας ότι τα πάντα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει από προχθές, αν ο Αρης αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που είχε. Στην πραγματικότητα, ο υψηλόσωμος φορ Βάνατ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού δίχως επί του παρόντος να εκφράζεται αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι. Τα ουκρανικά media εκτιμούν επίσης ότι ο Λουτσέσκου δεν αξιολόγησε σωστά το παιχνίδι και τη δυναμική του αντιπάλου.

Η ουσία είναι ότι στην αλλαγή κλίματος που ολοφάνερα διαπιστώνεται στον Αρη καθώς μετά τον προβληματισμό που καλλιέργησαν τα παιχνίδια με την Αραράτ αυτός αντικαταστάθηκε από την αισιοδοξία για πρόκρισης στα Playoffs του Conference League, στη Ντινάμο επικρατεί εκνευρισμός για τις επιδόσεις της ομάδας. «Είναι η πρώτη φορά που η Ντινάμο ξεκινά με ήττα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της», έγραψε η sport.ua. Το κλίμα εσωστρέφειας που διαπιστώνεται στη Ντινάμο είναι από τα στοιχεία που μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Αρης παράλληλα με την απόλυτα βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα του αλλά και τη διάθεση των παικτών να λειτουργήσουν σαν ομάδα ακολουθώντας πιστά το αγωνιστικό πλάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.