Ο Άρης δεν προλαβαίνει να… κοιτάξει πίσω

Βασίλης Μάστορας12 Αυγούστου 2024

Πλέον μέρα που περνάει δε ξαναπερνάει για τον Άρη, καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Θεωρητικά οι «κίτρινοι» θα έπρεπε να έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της μεταγραφικής ενίσχυσης και να απέμεναν μόνο δύο-τρεις, το πολύ, διορθωτικές κινήσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, οπότε ο Άρης θεωρητικά είναι… «γυμνός» για την πρεμιέρα. 

Ποδοσφαιριστές προστίθενται στο ρόστερ, αλλά η ομάδα όπως έδειξε και στον αγώνα με τη Λαμία, έχει μεγάλα προβλήματα. Τα κενά σε πολλές θέσεις είναι ολοφάνερα, λείπει η ομοιογένεια και παραμένει άγνωστο με ποιους 11 ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Μάντζιος.

Ο Άρης λοιπόν, για μία ακόμη χρονιά άργησε στο κομμάτι των μεταγραφών. Φέτος μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι άγνωστο αν αυτό οφείλεται στην έλλειψη ρευστότητας ή στην απουσία προετοιμασίας του ή των ανθρώπων που ασχολούνται με το σκάουτ. 

Σε κάθε περίπτωση η εικόνα του Άρη, επτά ημέρες πριν από την πρεμιέρα, δεν προκαλεί αισιοδοξία. Σαφώς και δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου για τους «κίτρινους». Υπάρχει ένας κορμός ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και σημαντικά κενά τα οποία θα καλυφθούν μεν, αλλά δεν θα είναι με τον επιθυμητό τρόπο.

 Γιατί το πρόβλημα δεν είναι για τον Άρη, μόνο η καθυστέρηση στις μεταγραφές, αλλά και οι τιμωρίες ποδοσφαιριστών που κουβαλάει από πέρυσι. Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα, είναι το έλλειμμα που υπάρχει σε συνεργασίες στο κέντρο της άμυνας και η απουσία αξιόπιστης λύσης για τη θέση «6».

 Άρα ο Άρης, μέχρι να ενσωματωθούν οι νεοαποκτηθέντες στην 11άδα, θα «παίζει», με τον κίνδυνο της αποτυχίας. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν προλαβαίνει να… κοιτάξει πίσω για να αναλύσει όλα εκείνα τα οποία δεν έγιναν, όταν έπρεπε να γίνουν.

Άλλωστε απ’ ότι φαίνεται το παρελθόν δε δείχνει το μέλλον στη διοίκηση του Άρη. Τα ίδια λάθη επαναλαμβάνονται όποτε δε θα έχει καμία αξία οι «κίτρινοι» να ασχοληθούν με το τι δε πήγε καλά και η ομάδα… ψάχνεται επτά ημέρες πριν από την πρεμιέρα. Οπότε είναι προτιμότερο ο οργανισμός να σκύψει πάνω στην προετοιμασία της ομάδας, ώστε να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο το καλύτερο δυνατό σε Περιστέρι και Σέρρες. Έδρες οι οποίες δεν τρομάζουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.