Ο Άρης χρειάζεται μια νίκη για να… ανασάνει

Metrosport Team23 Μαρτίου 2024

Επειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες και ισάριθμες προβληματικές εμφανίσεις, ο Αρης ψάχνει τρόπο αντίδρασης κι αυτόν θα επιδιώξει στον σημερινό (17:15) αγώνα με το Λαύριο στο Nick Galis Hall στον οποίον θα εκτίσει και την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Η έφεση της ΚΑΕ Αρης κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ κι έτσι έμεινε η τιμωρία μαζί με το πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα θα αγωνιστεί δίχως την υποστήριξη των φιλάθλων της – λόγω του μεμονωμένου περιστατικού στο παιχνίδι με το Μαρούσι. Σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν κοινοποιήθηκε χθες η απόφαση του Γιάννη Καστρίτη περί της 6αδας των ξένων που θα χρησιμοποιηθούν απέναντι στο Λαύριο αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Τζόναθαν Σταρκ. Εκτός απροόπτου, ο τελευταίος θα πάρει τη θέση του Σίλβιο ΝτεΣόουζα.

«Μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, απέναντι στο Λαύριο. Ο αντίπαλός μας είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία έχει κάνει αρκετές ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα, και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αυριανή αναμέτρηση. Η ενέργεια στην άμυνα και η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς είναι απαραίτητα συστατικά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο αυριανός αγώνας θα γίνει σε μία ιδιαίτερη συνθήκη, καθώς για πρώτη φορά θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας, και πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό», δήλωσε ο Χρήστος Χασανίδης, συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

Το παιχνίδι με το Λαύριο θα ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος η οποία θα βρει τους «κίτρινους» στην 5η θέση. Προφανώς κι έχει αξία ενόψει του ενδιάμεσου γύρου της Basketleague όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Ολυμπιακό, Περιστέρι και Προμηθέα και στη Θεσσαλονίκη τον Παναθηναϊκό αλλά και την ομάδα που θα τερματίσει στην 6η θέση.

Ακόμη σήμερα είναι πιθανό να βρει κάτοχο η 6η θέση, εφόσον η ΑΕΚ νικήσει το αδιάφορο, βαθμολογικά, Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Αν αυτό δεν συμβεί θα πρέπει να περιμένει τα αυριανά παιχνίδια στη Ρόδο και στην Καρδίτσα.

Το πρόγραμμα

Σήμερα (23/3)

Άρης – Λαύριο 17:15 (ΕΡΤ3)

ΑΕΚ – Περιστέρι 20:15 (ΕΡΤ3)

Αύριο (24/3)

Κολοσσός – Μαρούσι 17:00 (ΕΡΤ Sports 1)

Απόλλων Π. – Ολυμπιακός 17:15 (ΕΡΤ3)

Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 20:15 (ΕΡΤ3)

Δευτέρα (25/3)

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 20:15 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.