Ο Άρης αναβαθμίζει την αγωνιστική ποιότητά του

Βασίλης Βλαχόπουλος26 Ιουλίου 2024

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν χρειάστηκε να σκεφτεί αρκετά για το μέλλον της καριέρας του καθώς είχε προαποφασίσει την παραμονή του στον Αρη, γι’ αυτό οι σχετικές συζητήσεις ολοκληρώθηκαν… εν ριπή οφθαλμού οδηγώντας στη χθεσινή επικύρωση της συμφωνίας γι’ ακόμη έναν χρόνο.

Η ΚΑΕ Αρης χρησιμοποίησε έναν υπέροχο τρόπο για την κοινοποίηση της συμφωνίας καθώς επέλεξε ένα φωτογραφικό κολάζ ξεκινώντας (χρονολογικά) από την πρώτη συμμετοχή του Λευτέρη Μποχωρίδη στην επαγγελματική ομάδα και σε ηλικία 16 ετών. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη της τωρινής ομάδας ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματα του για τον σύλλογο, ούτε φυσικά το δέσιμο του με αυτόν. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης παραμονής του και στο γεγονός ότι δεν χρειάστηκε τίποτε περισσότερο από δύο συζητήσεις με τη διοίκηση αλλά και τον Γιάννη Καστρίτη για να «κλείσει» η συμφωνία. Αυτή προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Η παραμονή του Λευτέτρη Μποχωρίδη σε συνδυασμό με την ενίσχυση του εγχώριου στοιχείου αναβαθμίζει το επίπεδο ποιότητας της ομάδας. Και μένει να φανεί η αποτελεσματικότητα των κινήσεων που έγινε από την αγορά των ξένων. Εκτός απροόπτου, σήμερα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Μάικ Μάιλς καθώς χθες έληξε και τυπικά η προθεσμία του Αμερικανού για να κάνει optout στο ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Ο Καστρίτης περιμένει πολλά από τον 21χρονο γκαρντ ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Μαζί με την προσθήκη ενός σουτινγκ γκαρντ, θα κλείσει η περιφερειακή γραμμή.

Το επίπεδο του Αρη της επόμενης χρονιάς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές στις θέσεις των ψηλών. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με δύο Αμερικανούς ψηλούς και περιμένει τις απαντήσεις τους έχοντας παράλληλα standbyέναν έμπειρο σέντερ με πολυετή ευρωπαϊκή εμπειρία. Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θέλει να έχει «τελειώσει» την υπόθεση του ενός εκ των δύο ψηλών που θα αποκτηθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.