Τζιφόπουλος: «Ο Άρης αφήνει υποσχέσεις, αλλά θέλει ενίσχυση»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ελμπασάνι στο προτελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα της Super League 1 και ο Γιάννης Τζιφόπουλος σχολίασε την ως τώρα εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο Metropolis 95,5.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας στα φιλικά της παιχνίδια, επισημαίνοντας πως αφήνει θετικές εντυπώσεις, αλλά χρειάζεται και ενίσχυση.

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την αγωνιστική εικόνα που αφήνει ο Άρης στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του.

Όπως επισήμανε σχετικά, ο Άρης αφήνει καλές υποσχέσεις για τη νέα σεζόν, αλλά είναι και μια ομάδα που χρειάζεται ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είδαμε τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στην Ολλανδία. Αφήσανε καλή εικόνα με την Άλκμααρ και τη Μπρέντα. Δε σηκώνει ιδιαίτερη κριτική το χθεσινό παιχνίδι γιατί ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους προπονητές και σε άλλες θέσεις. Είδε αυτά που ήθελε. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο το παιχνίδι από πλευράς Άρη. Πρέπει κάτι να γίνει… Είμαστε 10 μέρες πριν το πρωτάθλημα, αλλά ο Άρης χρειάζεται παίκτες. Το ξέρουν προπονητής και πρόεδρος ώστε να εμφανιστεί η ομάδα καλή και να διεκδικήσει αποτελέσματα».

Για την εικόνα του Άρη και αυτή του Μόντσου: «Άφησε καλές υποσχέσεις ο Άρης και με τα νέα του αποκτήματα από τα φιλικά παιχνίδια. Ο Μόντσου και ο Μάγιο είναι παίκτες καταξιωμένοι, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά δείξανε ότι είναι καλοί παίκτες. Το θέμα είναι να δέσουν στο σύνολο της ομάδας. Έχουν γίνει καλές κινήσεις. Ως παρουσία στις ομάδες που βρίσκονταν τα λέει όλα. Όταν είσαι καλός παίκτης, προσαρμόζεσαι εύκολα. Ο προπονητής τους ζει στην καθημερινότητα».

Που χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης: «Αν είναι εδώ ο Μορόν, καλύπτει μια θέση, αυτή του σέντερ φορ. Η μια θέση που πειραματίζεται ο προπονητής, αυτή του αριστερού μπακ. Θα χρειαστεί και γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν τα κενά. Ίσως και έναν στόπερ. Θα κάνουν τις ανάλογες κινήσεις ο προπονητής με τον πρόεδρο. Ο Άρης πρέπει να παίρνει γκολ και από τις άλλες γραμμές και το είχε αυτό παλαιότερα. Αν και από τα άκρα και τη μεσαία γραμμή δεν υπάρχει βοήθεια στο γκολ, υπάρχει πρόβλημα για μια ομάδα».

Για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο και τη νέα ομάδα σεζόν που αρχίζει: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά και όλα γίνονται εύκολα με την παρουσία της ομάδας. Πέρσι ο Άρης έφτασε στη βρύση και δεν ήπιε νερό. Θέλει όλη αυτή η ιστορία μια νέα οργάνωση. Χρειάζεται μια αναδόμηση της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή, θα είναι καλή η συνέχεια».

Για τον Άρη που θα ήθελε να δει αγωνιστικά: «Κάθε αρειανός θέλει να δει Άρη πρωταγωνιστή. Να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο και αποτελέσματα. Αυτό θέλουν όλοι οι Αρειανοί. Αν γίνουν κάποιες πρόσθετες κινήσεις θα είναι πολύ καλό για την ομάδα ώστε να έχει και διάρκεια μέσα στη χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.