Ο απολογισμός της Ακαδημίας του Μακεδονικού

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν κατέγραψαν τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού, συμμετέχοντας σε τρεις τελικούς και έναν μικρό τελικό των πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο τέλος αυτού του όμορφου ποδοσφαιρικού ταξιδιού, η τροπαιοθήκη του Μακεδονικού αναβαθμίζεται, προσθέτοντας την χρυσή κούπα της πρωταθλήτριας Κ15, τα τρόπαια των δευτεραθλητριών Κ17 και Κ14 Ειδικής Κατηγορίας, αλλά και την αίγλη της 4ης θέσης για την Κ15 Ειδικής Κατηγορίας.

Κ15 Πρωταθλήτρια: Σαφώς ανώτερη του ΠΟ Μαλακοπής, η Κ15 των Μποσκλαβίτη – Ιγνατάκη επικράτησε με 5-1, με τον Αβαγκιάν να σημειώνει «τέλειο» χατ-τρικ και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα.

Κ17 2η Θέση: Σε έναν πολύ όμορφο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με πολλή τακτική και σπουδαίες μονομαχίες, η Κ17 «λύγισε» σε στιγμές αδράνειας, με το τελικό 0-3 να αδικεί τους «πράσινους» των Καϊπαλέξη – Ιγνατάκη για την εμφάνιση και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Κ14 Ειδικής Κατηγορίας 2η Θέση: Σε έναν από τους πιο άδικους, ως προς την κατάληξη, τελικούς, η Κ14 έχασε το τρόπαιο από τους BEBIDES 2000 με σκορ 0-1. Οι «πράσινοι» των Τσιαμπάζη – Μαρμαρά ήταν κατά πολύ ανώτεροι, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι στις αμέτρητες ευκαιρίες που έχασαν. Μια συγκλονιστική ομάδα με πολύ ταλέντο, που έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Κ15 Ειδικής Κατηγορίας 4η Θέση: Μετά τον αδόκητο αποκλεισμό από τον Άρη στα ημιτελικά, η Κ15 των Καϊπαλέξη – Στατερούδη κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους BEBIDES 2000 στον Μικρό Τελικό, διεκδικώντας την 3η θέση. Σε έναν αγώνα που ήταν ανώτεροι, δίχως όμως να απειλήσουν ουσιαστικά, οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0. Κάθε χρόνο, δουλεύουμε με στόχο την βελτίωση και την ανάδειξη των ποδοσφαιριστών μας! Κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι! Θα είμαστε και το 2025 στην Μίκρα επισημαίνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.