Ο ανεβασμένος Ατρόμητος επικράτησε άνετα της Κηφισιάς

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2024

Με γκολ των Γιουμπιτάνα (8΄), Κούεν (56΄) και Βέργου (80΄), ο Ατρόμητος κέρδισε εύκολα (3-0) την Κηφισιά στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε τρεις διαδοχικές ευκαιρίες με τους Αντζιέλσκι (4΄), Βαλέντσια (5΄) και Γιουμπιτάνα (7΄), με τον Αναγνωστόπουλο να κατεβάζει τα ρολά και στις τρεις περιπτώσεις.

Κάτι που δεν συνέβη στο 8ο λεπτό, με την συντριπτική υπεροχή του Ατρομήτου να επιβραβεύεται.

Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Γιουμπιτάνα βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με όμορφο κοντρόλ, ντρίμπλα και ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Η Κηφισιά έδειξε ανεβασμένη στην έναρξη του β΄ημιχρόνου και «φλέρταρε» με το γκολ της ισοφάρισης. Στο 46΄πλασέ του Σάντος από καλή θέση κατέληξε άουτ, ενώ στο 49’ διαγώνιο σουτ του Μασούρα μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Τσιντώτας σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος απέκτησε, όμως, προβάδισμα δύο τερμάτων στο 56'. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Βαλένσια έξυπνα, έκανε άμεσα την εκτέλεση με πάσα προς τον Γιουμπιτάνα και την μπάλα να καταλήγει στον Κούεν, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη του στο 80΄. Έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Κουντέ στον Βέργο, ο Έλληνας επιθετικός μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Αναγνωστόπουλο.

O Ατρόμητος έφτασε, έτσι, τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την 6η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονθάλεθ (78΄Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (68΄Κούντε), Γιουμπιτάνα (82΄Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (68΄Βέργος), Βαλένσια (77΄Τζοβάρας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (64΄Μπιφουμά), Παπασάββας (76΄Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Σάντος (85΄Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63΄Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄Τετέι).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.