Ο Αμπέλ ξαναστήνει τον δικό του ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Μαΐου 2020

Η εποχή που διανύουμε δεν χρησιμοποιείται απλά για να προετοιμαστεί η ομάδα για τα πλέι οφ (όλα δείχνουν ότι στην αυριανή τηλεδιάσκεψη της Λίγκας θα αποφασιστεί η έναρξή τους), ούτε μόνο για να γίνει ένα πρώτο στάδιο βασικής προετοιμασίας για την νέα σεζόν μιας και το καλοκαίρι θα είναι μικρό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν μπει και σε διαδικασία ελέγχου του πλάνου με το οποίο πορεύτηκε ο Δικέφαλος από την αρχή της περιόδου μέχρι σήμερα. Σ' αυτή την προσπάθεια μετέχουν και οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός και το τιμ του έχει συζητήσει αρκετά και αρκετές φορές σε πριβέ συνομιλίες.

Ο 41χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ επιδιώκει να εντοπίσει λάθη και παραλείψεις που έγιναν τόσο σε επίπεδο εκγύμνασης και ετοιμότητας στην φυσική κατάσταση των παικτών, όσο και σε επίπεδο τακτικής και ρόλων που είχαν στον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου.

Και στους δύο τομείς υπάρχουν αλλαγές που είναι ορατές ακόμη κι αυτή την περίοδο στις καθημερινές προπονήσεις. Ειδικά στο κομμάτι της εκγύμνασης, υπάρχει ένα διαφορετικό μείγμα και προπονήσεις με μεγαλύτερη ένταση. Εντός ΠΑΟΚ υπάρχει κοινή παραδοχή ότι η προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού ήταν πολύ χαλαρή σε σχέση με άλλες σεζόν, φυσικά αυτό έγινε στοχευμένα γιατί υπήρχαν τα ματς με τον Αγιαξ, στην πορεία όμως φάνηκε σε ποια σημεία υπήρξαν ελλείμματα που διορθώνονται τώρα.

Σε ό,τι αφορά στους ατομικούς ρόλους των παικτών, ο Φερέιρα και το τιμ του αναλύουν τα δεδομένα μέσα από τους αγώνες για κάθε παίκτη, συζητάνε μαζί του και καταλήγουν στη συνταγή με την οποία αποδίδει καλύτερα στην διάρκεια των αγώνων.

Όλες αυτές οι πληροφορίες οδηγούν στα συνολικά συμπεράσματα πάνω στα οποία θα στηθεί η νέα σεζόν σε συνδυασμό βέβαια και με τους παίκτες που θα προστεθούν στο ρόστερ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.