ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα για τον ΠΑΟΚ και ποιοι κερδίζουν έδαφος για 11άδα

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει το αγωνιστικό πλάνο του για το κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην ''OPAP Arena'' (20/10, 20:30, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, COSMOTE SPORT 1 HD), με τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ να έχει μπροστά του δύο προπονήσεις πριν καταλήξει στους εκλεκτούς 11 που θα παρατάξει βασικούς στον πρώτο αγώνα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Πινέδα να επέστρεψε χθες από το υπερατλαντικό ταξίδι του από το Μεξικό, ωστόσο θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα της Κυριακής, όπως και οι Σιμάνσκι - Περέιρα που θα βρίσκονται από πίσω του στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αναφορικά με την άμυνα, ο Ματίας Αλμέιδα θα επιλέξει ελληνικά στα άκρα των μπακ με τους Ρότα και Πήλιο να παίρνουν φανέλα βασικού, ενώ ο Στρακόσια θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια , με τους Βίντα και Μουκουντί μπροστά του.

Σε ότι έχει να κάνει με τη γραμμή κρούσης, Κοϊτά και Ελίασον όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στα άκρα με τον Λιβάι Γκαρσία να κερδίζει έδαφος έναντι του Πιερό για το ''9'', καθώς ο δεύτερος γύρισε χθες από την Αϊτή και πήγε κατευθείαν για προπόνηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.