Ο Άκπομ πανηγύρισε με τον Λουτσέσκου το Πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Πολλοί ήταν οι παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τα ασπρόμαυρα και όμως δεν ξέχασαν να ευχηθούν στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν παραδεχθεί πως έζησαν πολύ ωραίες στιγμές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσά τους και ο Τσούμπα Άκπομ, που μάλιστα είχε την τύχη να σηκώσει το αντίστοιχο τρόπαιο το 2019, και μάλιστα αήττητος!

Ο Άγγλος επιθετικός που πλέον αγωνίζεται με την φανέλα του Άγιαξ, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο του Βορρά, χωρίς απλά να αρκεστεί σε κάποιο στόρι ή ριπόστ.

Αντιθέτως, θέλησε να μιλήσει και με τον ίδιο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όχι μόνο τηλεφωνικά αλλά και με... βιντεοκλήση, με τον Ρουμάνο προπονητή να επλήσσεται ευχάριστα και να χαμογελάει μέχρι τα αυτιά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

Γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από το στιγμιότυπο της βιντεοκλήσης, το οποίο επέλεξε να κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ, στέλνοντας και μέσω αυτού τα συγχαρητήριά του στον Ραζβάν Λουτσέσκου.


Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.