«Ο Αϊμάν Καρί της Παρί Σεν Ζερμέν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ» - Ποια η στάση του Δικεφάλου

Γιώργος Καστάνης11 Σεπτεμβρίου 2024

Παραμονές της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, προέκυψε σενάριο από την Γαλλία, για τον ΠΑΟΚ και τον 19χρονο αμυντικό μέσο Αϊμάν Καρί. Της Παρί Σεν Ζερμέν. Ευσταθεί αυτό το θέμα; Είναι υπαρκτό; Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει αυτόν τον νεαρό μέσο, τον οποίο δεν θέλει στην ομάδα του, ο Λουίς Ενρίκε;

Από τον ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκαν σχετικά, διέψευδαν τις όποιες συζητήσεις και επαφές επικαλούνταν οι Γάλλοι τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δεχθεί πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο για ένα από τα νεαρά ταλέντα του προπονητικού κέντρου. Η ηγεσία των Παριζιάνων έχει δώσει την έγκρισή της, για αυτήν την κίνηση. Οι περισσότερες αγορές είναι κλειστές σχεδόν παντού στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα παραμένει για λίγο ακόμη ανοιχτή. Και από ελληνικής πλευράς, ο ΠΑΟΚ επιχειρεί το πραξικόπημα στη Ligue 1. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Έλληνες διαπραγματεύονται με την... Παρί.

Στα 19 του χρόνια, ο πιτσιρικάς των Παριζιάνων έχει δεχτεί πολλές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη. Όμως ο μέσος δεν έδειχνε, αρχικά, διατεθειμένος να πάει στην Ελλάδα. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, δεν ταιριάζει και πολύ στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θα ήθελε να τον δει να φεύγει. Αν αρνηθεί και αυτήν την τελευταία πρόταση από την Ελλάδα, ο Αϊμάν Καρί θα περάσει μία σεζόν χωρίς παιχνίδια και θα μείνει ελεύθερος σε λίγους μήνες...».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.