«Νυχτοπερπατήματα» και βαριές... καμπάνες στην Εθνική Κοσόβου: «Θα σας σπάσω τα πόδια»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Μια από τις πιο «μαύρες» περιόδους της διανύει η Εθνική ομάδα του Κοσόβου, αφού τα σκάνδαλα εκτός γηπέδου φέρνουν την μία ήττα μετά την άλλη. Έτσι, τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα έφεραν στην επιφάνεια τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

 Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, όταν τρεις Κοσοβάροι παίκτες, οι Εντόν Ζεγκρόβα, Αριανέτ Μούριτς και Φλορέντ Μουσλίγια, αποφάσισαν να βγουν για να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας, παρόλο που δύο μέρες αργότερα η ομάδα τους είχε νέο αγώνα για τη διοργάνωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τα «ακούσουν» από τον προπονητή της εθνικής, Φράνκο Φόντα, και τελικά να μείνουν εκτός αποστολής.

Το θέμα δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού τα εγχώρια ρεπορτάζ αποκαλύπτουν πως ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Αγκίμ Αντέμι, απείλησε τους τρεις ποδοσφαιριστές εκείνο το βράδυ.

«Θα σας σπάσω τα πόδια, θα σας καταστρέψω την καριέρα!», μια φράση την οποία μάλιστα επιβεβαίωσε ένας από τους ποδοσφαιριστές σε δημοσιογράφο, αν και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Από πλευράς του ο Αντέμι, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του: «Πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται σεβαστή η εθνική ομάδα . Η απόφαση για αποβολή ελήφθη από τον προπονητή. Ο λόγος είναι ότι έφυγαν χωρίς άδεια αργά το βράδυ».

Πλέον, η κατάσταση είναι στα χέρια της Ομοσπονδίας της χώρας, η οποία θα αποφασίσει εάν θα επιβάλει πρόσθετες ποινές στους τρεις παίκτες που έχουν ήδη επιστρέψει στους συλλόγους τους και αναμένουν τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.