Ντουπλάντις: Στη Σαντορίνη με την ελληνική σημαία και την εντυπωσιακή σύντροφό του

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Τις διακοπές του στη Σαντορίνη, παρέα με τη σύντροφό του, εξακολουθεί να απολαμβάνει ο Άρμαντ «Μόντο» Ντουπλάντις, μετά τον θρίαμβό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. 

 Σε νέες εικόνες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύντροφος του χρυσού Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, το μοντέλο και ο Σουηδός υπεραθλητής με τα 8 παγκόσμια ρεκόρ καταγράφονται να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη Σαντορίνη, στη διάρκεια εξόρμησής τους με σκάφος. 



 Στις σχετικές εικόνες, μεταξύ άλλων, ο Μόντο Ντουπλάντις ποζάρει με φόντο την ελληνική σημαία, ενώ σε βίντεο που μοιράστηκε η καλλονή σύντροφός του, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ, με τους πάνω από μισό εκατομμύριο followers της, ο αθλητής καταγράφεται να βουτάει στη θάλασσα από το σκάφος με το οποίο έκαναν τη βόλτα τους. 

 Σε άλλες φωτογραφίες, η σύντροφος τού αθλητή ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με το λευκό μπικίνι της, με την ομορφιά της να εντυπωσιάζει. 


 Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν εκείνος που κανόνισε να κλείσει ο Μόντο Ντουπλάντις διακοπές στην Ελλάδα, ενώ ο ίδιος τον βοήθησε και με τα διαδικαστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.