Ντούνης για Σιφουέντες-Μόντσου: «Αν θέλει 4άδα, πρέπει να παίρνει τέτοιους παίκτες»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μάρκος Ντούνης, μιλώντας για την προσπάθεια του Θοδωρή Καρυπίδη να αγοράσει τον Σιφουέντες, αφού μαζί με τον Μόντσου έχουν κάνει ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, σχολίασε και το ενδεχόμενο ο Άρης να καταφέρει να μπει στην 4άδα, πετώντας εκτός τον Παναθηναϊκό.  

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

 «Είναι πολύ καλός ο Σιφουέντες, άσχετα αν δεν έπαιξε πολύ στην Ρέιντζερς. Έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Να τον πάρει ο Καρυπίδης, φτιάχνει ένα πολύ καλό δίδυμο στη μεσαία γραμμή με τον Μόντσου. Είναι νέος σε ηλικία, και ταιριάζει απόλυτα μέχρι στιγμής στον Άρη, που κάνει μια καλή πορεία στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Κάνουν αχτύπητο δίδυμο με τον Μόντσου και μαζί με τον Μανού είναι από τις καλές τριάδες του πρωταθλήματος. Για αυτό και ο Άρης είναι βαθμολογικά ψηλά».

Παράλληλα, σχολίασε και την προοπτική ο Άρης να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας: «Πιστεύω πως για να μπει μέσα στη τετράδα, πρέπει να παίρνεις τέτοιους παίκτες. Για αυτό και ο Καρυπίδης πρέπει να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω, γιατί τα μπάτζετ των υπόλοιπων έχουν ξεφύγει. 

Θα είναι δύσκολο να μπει στην τετράδα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Κανονικά ο Παναθηναϊκός θα είναι υποψήφιος για να τον πετάξει εκτός. Έχει το πληρέστερο ρόστερ, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Ο Άρης παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.