Ντουάιτ Χάουαρντ: Παραδέχεται συναινετική συνάντηση με άνδρα

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Το όνομα του Ντουάιτ Χάουαρντ βγήκε στο προσκήνιο για λόγους όχι αθλητικούς που παρουσιάζουν μάλιστα μία άγνωστη πτυχή της ζωής του στην επιφάνεια. Ο οκτώ φορές All-Star που έχει αγωνιστεί σε Ορλάντο, Λέικερς (πρωταθλητής το 2020), Χιούστον, Σάρλοτ, Ατλάντα, Φιάδλελφεια και Ουάσινγκτον, στη 18χρονη καριέρα του, πριν παίξει πέρσι στην Ταϊβάν φαίνεται να έχει μπελάδες.

Ο άλλοτε «Σούπερμαν» αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, σε μια πολιτική αγωγή που κατατέθηκε στη Τζόρτζια τον περασμένο Ιούλιο. Ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει την αγωγή, τονίζοντας πως είχε μία «συναινετική σεξουαλική δραστηριότητα» με έναν άνδρα ονόματι Στίβεν Χάρπερ.

Ο εν λόγω άνδρας ωστόσο ισχυρίζεται πως όταν συναντήθηκαν στο σπίτι του Χάουαρντ, στις 19 Ιουλίου 2021, φιλήθηκαν, όμως αρνήθηκε να συμμετάσχει σε σεξουαλική πράξη με τον 37χρονο σέντερ και έναν ακόμη φίλο του και πρόσθεσε πως ο Χάουαρντ τού επιτέθηκε λεκτικά.

«Μια ιδιωτική συναινετική συνάντηση δημοσιοποιήθηκε με σκοπό το κέρδος και ο κ. Χάουαρντ ανυπομονεί να φέρει την αλήθεια στο φως σε ένα δικαστήριο», δήλωσε ο Τζάστιν Μπέιλι, ένας από τους δικηγόρους του βετεράνου σέντερ. «Ο κ. Χάουαρντ μπλόκαρε τον κ. Χάρπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο επιλογές – να πληρώσει για να προστατεύσει τη φήμη του ή να δημοσιοποιήσει μια κατασκευασμένη ιστορία, ως εύκολος στόχος λόγω του θέματος και της ιδιότητάς του ως διασημότητα»».

Η Όλγκα Ιζμαΐλοβα, δικηγόρος του Στίβεν Χάρπερ, είπε ότι η πλευρά του ενάγοντα «περίμενε πλήρως τον κ. Χάουαρντ να θέσει το ζήτημα της συγκατάθεσης στην απάντησή του. Έχει έρθει στην αντίληψή μου ότι ο κ. Χάουαρντ προσπαθεί τώρα να χαρακτηρίσει την κατάθεση αυτής της αγωγής από τον πελάτη μου ως πράξη εκβιασμού, κάτι που είναι απολύτως ψευδές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.