Ντόρτμουντ-Μπόχουμ: Ανατροπή από 0-2 με κορυφαίο τον Γκιρασί

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ντόρτμουντ ήθελε να επιστρέψει σήμερα (27/9) στα θετικά αποτελέσματα μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-1 από τη Στουτγκάρδη. Το ξεκίνημά της στο μίνι ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ κόντρα στην Μπόχουμ δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, όμως, στη συνέχεια διόρθωσε την κατάσταση και επικράτησε με 4-2. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16' με τον Μπέρο και έγραψαν το 0-2 πέντε λεπτά αργότερα με τον Ντε Βιτ, έπειτα από τραγικό λάθος του Κόμπελ. Η Μπόχουμ απείλησε και με τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά αντί αυτού ήρθε η μείωση του σκορ στο 44' από τον Γκιρασί (1-2) που άνοιξε το δρόμο της ανατροπής.

Mία ανατροπή που την «υπέγραψε» ο 28χρονος φορ από την Γουινέα, αφού μετά από την ισοφάριση από τον Τζαν από την άσπρη βούλα, ήταν εκείνος που έκανε το 3-2 στο 75ο λεπτό, με τον Ενμετσά -που είχε μπει αλλαγή στο 74'- να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στο 81ο λεπτό.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Nτόρτμουντ: Κόμπελ, Κόουτο (82' Ζίλε), Άντον, Σλότερμπεκ, Ριέρσον (74' Μπεσενμπαϊνί), Τζαν, Γκρος (74' Ενμετσά), Γκίτενς (66' Ντουρανβίλ), Μπραντ (74' Μπάγερ), Αντεγέμι, Γκιρασί

Μπόχουμ: Ντρέβες, Πάσλακ, Μέντιτς, Όερμαν, Βίτεκ, Λοσιγιά, Σισοκό (82' Κβάρτενγκ), Μπέρο (82' Μπαλντέ), Ντε Βιτ, Χόφμαν (72' Μιγιόσι), Μποαντού (62' Μπροσίνσκι)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.