Ντόντσιτς: «Να προκριθούμε σε μία αρένα γεμάτη από θορυβώδεις Έλληνες»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Το Προολυμπιακό τουρνουά του  είναι προ το πυλών και έτοιμο να υποδεχτεί δυνατές ομάδες και μεγάλα ονόματα με φόντο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική μας ομάδα αναμένεται να βρει αντίπαλο την αντίστοιχη της Σλοβενίας του Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναλάβει, ξανά, ότι  είχε κάνει πριν τρία χρόνια στο πλαίσιο του Τόκιο. Ο Σλοβένος σταρ οδήγησε τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας το 2021 χάρη στη σπουδαία εμφάνιση που κατέγραψε κόντρα στη Λιθουανία μέσα στο Κάουνας με 31 πόντους.

«Παίξαμε σε μία κατάμεστη αρένα, γεμάτη από Λιθουανούς και νικήσαμε. Θα είναι πολύ όμορφο να το επαναλάβουμε σε μία αρένα μπροστά σε θορυβώδεις Έλληνες. Αλλά μέχρι τότε, έχουμε αρκετό δρόμο να διανύσουμε. Πρέπει να σκεφτούμε για το επόμενο ματς, πρώτα την Κροατία, μετά τη Νέα Ζηλανδία και τότε θα δούμε. Τίποτα δε θα μας ικανοποιήσει πέρα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν οι δηλώσεις του 25χρονου σούπερ σταρ μιλώντας σε δημοσιογράφους της πατρίδας του με αφορμή την πρεμιέρα του Προολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.