Ντόνσιτς και Χάρντεν το επέβαλλαν: 2-2 και ξανά από την αρχή!

Metrosport Team09 Μαΐου 2022

Φτου κι από την αρχή. Σίξερς και Μάβερικς δείχνουν αποφασισμένοι όχι μόνο να μην παραιτηθούν αλλά και να πετάξουν εκτός τα δύο μεγάλα φαβορί των δύο περιφερειών του ΝΒΑ. Αμφότεροι πήραν το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους και έκαναν το 2-2 κόντρα στους Σίξερς και τους Σανς αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά…

Οι Μάβερικς με οδηγό τον Λούκα Ντόνσιτς που είχε 26 πόντους, επτά ριμπάουντ και 11 ασίστ νίκησαν τους Σανς με 111-101 έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάρη στην τρομερή ευστοχία τους στα τρίποντα αφού τελείωσαν το παιχνίδι με 20/44 και παρότι ο Σλοβένος μέτρησε 1/10. Πρωταγωνιστής στο τρίποντο πάρτι ήταν ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ έχοντας 8/12! Για τους Σανς ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 35 πόντους με 10/22 σουτ και επτά ασίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, ο Τζέιμς Χάρντεν θύμισε τον παλιό, καλό «μούσια». Είχε 31 πόντους με 6/10 τρίποντα, επτά ριμπάουντ και εννιά ασίστ οδηγώντας τους Σίξερς στην επικράτηση επί των Χιτ με 116-108 και 2-2. Ακόμη ο Τζόελ Εμπίντ είχε 24 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους Χιτ ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ασταμάτητος με 40 πόντους, 13/20 σουτ και έξι ασίστ ενώ 21 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ είχε ο Μπαμ Αντεμπάγιο.

*Ο Μάικ Μπράουν επιστρέφει στη θέση του πρώτου προπονητή μετά από οχτώ χρόνια και τους Καβαλίερς, αφού συμφώνησε και αναλαμβάνει τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.