Ντονάτι: «Ο σύλλογος μού ζήτησε να μη μιλήσω για τη διαιτησία»

Βασίλης Βλαχόπουλος20 Οκτωβρίου 2024

«Ο σύλλογος μού ζήτησε να μη μιλήσω για τη διαιτησία», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Άρη (2-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο προπονητής της Καλλιθέας, Μάσιμο Ντονάτι.

«Παίξαμε για μια ακόμη φορά με παίκτη λιγότερο. Χάσαμε πριν από δύο εβδομάδες σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο παίξαμε εβδομήντα λεπτά με δέκα παίκτες και σήμερα το κάναμε για εξήντα. Οπότε είναι δύσκολο να μιλήσω για ποδόσφαιρο και για το πώς αμυνθήκαμε. Μπορώ να μιλήσω για το πνεύμα των παικτών μου οι οποίοι δεν τα παράτησαν. Ο σύλλογος μου ζήτησε να μην μιλήσω για τον διαιτητή και δεν θα το κάνω», ο Μάσιμο Ντονάτι ο οποίος όμως αναφέρθηκε στη διαιτησία. «Δείτε τη φάση του πέναλτι που έδωσε και το οποίο ακυρώθηκε λόγω του χεριού και πόσα δεν πήραμε εμείς. Και δεν συζητάμε για τη δεύτερη κίτρινη στον Πασαλίδη… Ό,τι έγινε έγινε, πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να δούμε να παίζουμε με αριθμητική ισορροπία. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο στα τελευταία δύο παιχνίδια. Όλοι έχουν αναγνωρίσει το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει. Ο Άρης είναι μια ομάδα με ταλαντούχους παίκτες και του αξίζει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

Ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας του η οποία είχε απόλυτα αμυντική λογική στο παιχνίδι της. «Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να εκπλήξουμε τον αντίπαλο και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Προσπαθούμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε με διαφορετικό τρόπο. Όταν παίζεις με δέκα παίκτες αυτομάτως αλλάζουν πολλά. Στο τέλος της ημέρας χάσαμε 2-0 με το πρώτο γκολ όπως το δεχθήκαμε και το δεύτερο που ήταν από δικό μας λάθος. Θέλω να πω συγχαρητήρια και στους παίκτες που μπήκαν στη διάρκεια του αγώνα. Αντικατέστησα τον Ματίγια παρότι δεν το ήθελα, γιατί είχε κίτρινη κάρτα και δεν ήθελα να καταλήξουμε το παιχνίδι με εννιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.