Ντόναλντ Τραμπ: «Τρίτος Παγκόσμιος αν δεν εκλεγώ»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Απειλές κατά των Δημοκρατικών αντιπάλων του εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο ακόμη και για... Παγκόσμιο Πόλεμο αν δεν εκλεγεί.

Κατά τη συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Φλόριντα, ο πρώην πρόεδρος προφήτευσε καταστροφή στη Μέση Ανατολή αν δεν εκλεγεί εκ νέου στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Έχουμε ανίκανους στην ηγεσία της χώρας μας. Αν νικήσουμε, τα πράγματα θα είναι πολύ απλά. Θα λυθούν όλα, και πολύ γρήγορα. Αν δεν νικήσουμε, μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε μεγάλους πολέμους στη Μέση Ανατολή και ίσως τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», δήλωσε εμφατικά.

Στο μεταξύ, η υποψήφια των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, πραγματοποίησε επίσης συνάντηση με τον Νετανιάχου, κατά την οποία αναφέρθηκε στα δραματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή.

«Αυτό που έγινε στη Γάζα τους τελευταίους εννιά μήνες είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορούμε να αποστρέφουμε το βλέμμα από αυτές τις τραγωδίες. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να αναισθητοποιηθούμε μπροστά σε αυτά τα δεινά», τόνισε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.