Ντομινίκ Κοτάρσκι: Χαρίζει βαθμούς και προκρίσεις στον ΠΑΟΚ ο 100άρης Κροάτης (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου31 Αυγούστου 2024

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να καλύψει το κενό που είχε αφήσει με την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 24χρονος Κροάτης γκολκίπερ όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά εξελίχθηκε και σε πρωταγωνιστή του Δικεφάλου, με μερικές μεγάλες εμφανίσεις και επεμβάσεις που χάρισαν βαθμούς και προκρίσεις.

Στην πρώτη του παρουσία με τα ασπρόμαυρα, στις 21 Ιουλίου του 2022, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας, η εμπειρία δεν ήταν καλή. Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 και μία εβδομάδα αργότερα, με την ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα, αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια του Conference League.

Ο Κοτάρσκι, πάντως, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά φρόντισε να μπει γρήγορα στις καρδιές των φίλων του Δικεφάλου, με την απόδοσή του να είναι από ματς με ματς όλο και καλύτερη. Με αφορμή την 100η συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς, το Metrosport.gr κατέγραψε κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές του παρουσίες.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 3/5/2023

Αξέχαστη θα μείνει η ασύλληπτη επέμβαση του σε φάουλ του Μπερνάρ, στη Λεωφόρο, για τα πλέι οφ της Super League. Η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία και ενώ είχε φύγει προς την αντίθετη πορεία, κατάφερε να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα.

Αϊντραχτ-ΠΑΟΚ 1-2 30/11/2023

Ο Κοτάρσκι κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ σε προσπάθειες των Σαϊμπί, Ενκουνκού και Μαρμούς, δίνοντάς του το δικαίωμα στη συνέχεια να διεκδικήσει και να κατακτήσει την πολύτιμη νίκη στη Φρανκφούρτη, στην προσπάθεια για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Conference League.

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1 14/3/2024

Ο ΠΑΟΚ ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 του πρώτου ματς, ωστόσο, προηγήθηκε με 3-1 και έφερε την πρόκριση στους «8» του Conference League στα μέτρα του. Όσο ακόμη όλα ήταν ανοιχτά, χρειάστηκε η συμβολή του «κέρβερου» Κροάτη σε τετ α τετ με τον Σπίγκιτς και σε σουτ του Χότζα, που έδιωξε με το ένα χέρι.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3 31/3/2024

Λίγες ημέρες αργότερα, στο ξεκίνημα των πλέι οφ της Super League, στο 68' του ματς με τον Παναθηναϊκό, έπειτα από σέντρα του Μπακασέτα και κεφαλιά του Γέντβαϊ, ο Κοτάρσκι ξάπλωσε στο χορτάρι και απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-2.

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-0 11/4/2024

Στον πρώτο προημιτελικό του Conference με την Κλαμπ Μπριζ, φώναξε και πάλι παρών. Στο 58' έδιωξε με το ένα χέρι σουτ του Τζουτγκλά, από κοντινή απόσταση.

Στο 76' ανέτρεψε τον Ονιεντίκα, κάνοντας λάθος εκτίμηση στη φάση. Το πήρε... προσωπικά και λίγο αργότερα απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τιάγκο, κρατώντας τον δείκτη του σκορ στο 1-0.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.