Ντοκουμέντο-ΣΟΚ: Πλιάτσικο στις σιδηροδρομικές γραμμές-Κλέβουν ακόμη και τις ράγες (vid)

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Το μέγεθος του πλιάτσικου που γίνεται καθημερινά εις βάρος του ΟΣΕ, αποκαλύπτει με σοκαριστικά βίντεο ντοκουμέντα ο ΣΚΑΪ.

Πλιάτσικο, κόψιμο καλωδίων, φωτιές, ακόμη και πετροπόλεμος.

 Η καθημερινότητα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους καταγράφεται on camera και τα ντοκουμέντα είναι αποκαλυπτικά.

Πλιάτσικο, κόψιμο καλωδίων, φωτιές, ακόμη και πετροπόλεμος. Η καθημερινότητα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους καταγράφεται on camera και τα ντοκουμέντα είναι αποκαλυπτικά.

 Άγνωστοι, σε κοινή θέα, λεηλατούν τις ράγες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Όλα αυτά... «μέρα- μεσημέρι» ενώ δίπλα τους περνούν οι συρμοί. 

 Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους αγνοούν το drone που τους καταγράφει καρέ- καρέ να σπάνε τσιμεντένια περιβλήματα για να τραβήξουν τα καλώδια της ηλεκτρονικής σηματοδότησης. Με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρουν τα συστήματα τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης.

Σε άλλο σημείο της χώρας, ανάμεσα στις γραμμές στον σιδηροδρομικό σταθμό του Θριασίου, οι επιτήδειοι σκάβουν και θάβονται μέσα σε αγωγούς της τηλεδιοίκησης για να κόψουν καλώδια. 

Μόλις αντιλαμβάνονται το drone, γίνονται καπνός. Η κάμερα γυρνάει για να εντοπίσει τη διαδρομή που ακολουθούν και να ενημερώσει την αστυνομία.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.