Ντίνος Καρύδης: Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού - Το στεφάνι που «ραγίζει» καρδιές

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτήν την ώρα στο κοιμητήριο Ζωγράφου, για να αποχαιρετήσει τον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, μετά από αρκετά προβλήματα υγείας, βυθίζοντας στο πένθος του οικείους του.

Το «παρών» στο ύστατο χαίρε έδωσαν συγγενείς, φίλοι και αγαπημένοι συνάδελφοι, οι οποίοι έφτασαν από νωρίς στο νεκροταφείο, μεταξύ των οποίων ο Σταμάτης Φασουλής, η Καρυοφύλλια Καραμπέτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Φαλελάκης, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου είχαν σταλεί από νωρίς στεφάνια από φίλους και συγγενείς, με εκείνο της κόρης του, Σμαράγδας, στην οποία είχε πάντα τεράστια αδυναμία, να ξεχωρίζει: 

«Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου, Μπούμπα», γράφει το στεφάνι που έστειλε η Σμαράγδα Καρύδη στη μνήμη του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Παράλληλα, στεφάνια έστειλαν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης, ο οποίος είχε παντρέψει τον ηθοποιό και τη σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.