ΑΕΚ: Για το πρώτο βήμα και τον... Μιχάλη

Metrosport Team15 Αυγούστου 2023

Σε μία αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στη σκιά της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη η ΑΕΚ ταξίδεψε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κροατία και το Ζάγκρεμπ ώστε να αντιμετωπίσει την Ντινάμο στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League (15/8, 21:00).

Ο Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για τη δολοφονία του Μιχάλη, «Είμαι άνθρωπος που με στεναχωρούν τέτοιου είδους γεγονότα. Είμαι ένα άνθρωπος που έφυγα από το σπίτι στα 15 χρόνια και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο. Ήμασταν χαρούμενοι και οι δύο ομάδες για το ντεμπούτο μας στα προκριματικά. Φυσικά λυπούμαστε για ό,τι έγινε, για την οικογένεια, είναι κάτι θλιβερό. Το ποδόσφαιρο είναι από την μία πλευρά, η βία είναι κάτι που δεν μου αρέσει».

Στην αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Πορτογάλος ρέφερι Ζοάο Πινέιρο, ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στην αρχική ενδεκάδα.

Ενώ ο Ιγκός Μπίτσαν θα παρατάξει την ομάδα του με τους, Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόφσκι, Σούταλο, Λιούμπιτσιτς, Μπουλάτ, Μίσιτς, Σπίκιτς, Μπουτάρινα, Ιβανούσετς, Πέτκοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.