Ντιναμό Κιέβου: Δεύτερη τεσσάρα για την αντίπαλο του Άρη πριν τον αγώνα μεταξύ τους

Metrosport Team04 Αυγούστου 2023

Η Ντιναμό Κιέβου περίπου μια εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με τον Άρη για τα προκριματικά του Conference League επικράτησε της Όμπολον με 4-2 και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της.

Η Ντιναμό Κιέβου έχει αρχίσει «καυτά» τη σεζόν. Η αντίπαλος του Άρη στον Γ' προκριματική γύρο του Conference League έχει οκτώ γκολ στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Ουκρανίας, καθώς μετά το 4-1 επί της Μινάι επιβλήθηκε της Όμπολον με 4-2 και έκανε το 2/2.


Ο Βανάτ άνοιξε το σκορ στο 20', ο Γιαρμολένκο ευστόχησε σε πέναλτι στο 31', στο 44' ο ο Τσερνένκο μείωσε σε 2-1 αλλά στο 45+5' ο Μπουγιάλσκι έφερε τη διαφορά των δυο γκολ. Στο 50' ο Καράς μείωσε εκ νέου το σκορ αλλά στο 76' ο Γιαρμολένκο με δεύτερη εκτέλεση από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Ο Μπούστσαν ήταν στα δοκάρια και οι Τίμτσικ, Ντίατσουκ, Σιρότα και Ντούμπιντσακ συνέθεσαν την τετράδα της άμυνας. Ο Σίντορτσουκ ήταν το «εξάρι» και οι Μπουγιάλσκι - Σαπαρένκο εσωτερικοί μέσοι. Ο Βανάτ είναι στο «9» και οι Καμπάεβ - Γιαρμολένκο τον πλαισίωσαν από τα άκρα.

Το πρώτο ματς με τον Άρη είναι στις 10 Αυγούστου, στις 21:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα (20:00) στo Βουκουρέστι, όπου δίνει η Ντιναμό τα ευρωπαϊκά της ματς λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.