Ντιλέτα Λεότα: Ο παραμυθένιος γάμος της Ιταλίδας καλλονής με τον Λόρις Κάριους (pics)

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

Η Ιταλίδα αθλητικογράφος παντρεύτηκε με τον Γερμανό τερματοφύλακα της Νιούκαστλ σε μια εντυπωσιακή τελετή σε νησί της Σικελίας - Έχουν ήδη αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι.

Αυτή τη φορά ο ξανθομάλλης γκολκίπερ δεν έκανε κάποιο από τα περίφημα μοιραία λάθη του που έχουν κοστίσει ακριβά στις ομάδες του... Δεν ξέχασε τις βέρες, δεν ξέχασε τι έπρεπε να πει, δεν του... γλίστρησε το μαχαίρι, όπως γλιστρούσε η μπάλα από τα χέρια του.

Ο Λορίς Κάριους ανήμερα των 31ων γενεθλίων του σε μία από τις καλύτερες «εμφανίσεις» του παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντιλέτα Λεότα, την πασίγωνστη Ιταλίδα παρουσιάστρια, σε μια εντυπωσιακή τελετή σε πεντάστερο resort στο νησί Βουλκάνο της Σικελίας. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της η νύφη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό τους ήχους του All of me του John Legend, ενώ στο πέπλο του νυφικού της υπήρχε η φράση «Το μόνο που ήθελα πάντα».

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης έχοντας αγκαλιά την κόρη τους Άρια (γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023) και μπροστά σε 160 καλεσμένους (ανάμεσα τους η Ελισαμπέτα Κανάλις, Μισέλ Χουνζίκερ, η Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, η τραγουδίστρια Έλοντι).

Ντιλέτα και Λορίς έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2022 και αρρβωνιάστηκαν λίγους μήνες αργότερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.