Ντιάν: «Αυτή τη στιγμή, θέλω να πάρω χρήματα, ποτέ δεν είναι αρκετά»

Γιώργος Ζαΐρης24 Ιουνίου 2023

«Αυτή τη στιγμή, θέλω να πάρω χρήματα, ποτέ δεν είναι αρκετά» Με δηλώσεις του ο Εμπαγέ Ντιάν που είχε εξεταστεί από τον ΠΑΟΚ για τη θέση του φορ όπως είχε αποκαλύψει η "Μ" και το metrosport.gr, σημείωσε πως καταλήγει στην επιλογή ομάδας στη Σαουδική Αραβία και ο λόγος είναι απλός:«Αυτή τη στιγμή, θέλω να πάρω χρήματα, ποτέ δεν είναι αρκετά. Θέλω να πάρω ένα καλό συμβόλαιο». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Αυτή τη στιγμή, θέλω να πάρω χρήματα, ποτέ δεν είναι αρκετά. Θέλω να πάρω ένα καλό συμβόλαιο» είπε ο Ντιάν μιλώντας στην ιστοσελίδα Senepeoppleplus και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αν ήταν μόνο για μένα, θα μπορούσα ήδη να σταματήσω το ποδόσφαιρο πριν από 3-4 χρόνια. Αλλά κάποια στιγμή, πρέπει να σκεφτείς τους άλλους που είναι πίσω σου. 

Στόχος μου είναι να αλλάξω χώρα και να πάω να ζήσω κάτι άλλο. Κατάφερα αυτό που έπρεπε να καταφέρω στην Τουρκία. Όταν έφτασα σε αυτή τη χώρα, το 2018, προσγειώθηκα σε ένα λιγότερο πολυτελές κλαμ Δούλεψα πολύ με αυτή την ομάδα και η δουλειά μου αναγνωρίστηκε. Στη συνέχεια, καθώς είμαι κάποιος που αγαπώ τις προκλήσεις, πήγα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Τουρκίας (Γαλατασαράι), όπου έγραψα το όνομά μου και άφησα το στίγμα μου, ενώ κανείς δεν με ήξερε όταν έφτασα εκεί. Η Τουρκία έχει κάνει πολλά για μένα, αλλά τώρα θέλω να πάω να δω μια άλλη χώρα, το μυαλό μου δεν είναι πια στην Τουρκία». 

 Φρόντισε να σημειώσει πως πρώτη του επιλογή είναι η επιστροφή στη Σαουδική Αραβία. «Θέλω να αλλάξω χώρα και ο ατζέντης μου δουλεύει πάνω σε αυτό. Πού θα πάω ακριβώς; Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Αλλά θέλω να αλλάξω τον ενδυματολογικό μου κώδικα, να κρύψω το πρόσωπό μου και να φορέσω dishdasha (αραβική παραδοσιακή φορεσιά), ειδικά επειδή είναι μουσουλμανική χώρα. Η μητέρα μου ζει μόνο για τη Μέκκα και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν πολύ χαρούμενη να έρθει να με επισκεφτεί μια φορά εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.