Ντι Μάρτζιο: «Ο ΠΑΟΚ κοιτάει τον Αρτούρ Μέλο» - Ποια είναι η στάση του παίκτη

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Νέο όνομα από την Ιταλία εμπλέκεται στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, με τον Αρτούρ Μέλο να βρίσκεται στα ραντάρ του "δικεφάλου", σύμφωνα με το τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος επέστρεψε στη Γιουβέντους, μετά τον δανεισμό του στη Φιορεντίνα, και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τιάγκο Μότα.

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, αλλά ο ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής δεν κοιτάζει την επιλογή της Ελλάδας.

Το συμβόλαιο του Αρτούρ Μέλο με τη Γιουβέντους λήγε τον Ιούνιο του 2026. Ο Βραζιλιάνος στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Γκρέμιο, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ.  Τη σεζόν 2022/23 ο Μέλο κατέγραψε 48 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το 2018 η Μπαρτσελόνα είχε βγάλει τα ταμεία της 31 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γκρέμιο, ενώ το 2020 η Γιουβέντους τον είχε κάνει δικό της, έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.